icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Mooie opdrachten voor ervaren verzuimexperts

VerzuimTalent
Sluit video

Onze verzuimexperts kiezen voor VerzuimTalent omdat ze bij ons de mogelijkheid krijgen om bij diverse organisaties binnen te kijken. Hiervoor ontvangen zij een passende beloning die hun expertise verdient. Bij ons vinden ze de ruimte om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

verzuim
Desiree van Houten /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

Verzuimspecialisten (midlance)

  • Standplaats: Landelijk
  • Aantal uren: 32 - 40 uur
  • Salaris: € 8.000 - € 10.000
  • Niveau: HBO
  • Dienstverband: Vast
info & solliciteren

Open sollicitatie

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Stuur een open sollicitatie naar office@verzuimtalent.nl of bel met 030 - 890 55 10

Koffie en een goed gesprek

Wil je meer weten over werken bij VerzuimTalent?

Laat jouw gegevens achter, voor een vrijblijvende kop koffie met een van onze Business Managers.

Word jij onze nieuwe collega?

VerzuimTalent is een ambitieuze organisatie waar enthousiaste verzuimspecialisten werken die tot het uiterste gaan. Onze experts hebben een lange staat van dienst bij diverse organisaties op het gebied van Verzuim, Ziektewet, WIA en schadebeheer.

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Heb je even geen opdracht? Geen probleem. Als midlancer heb je een vast contract en kun je rekenen op een financieel vangnet.

Meer informatie
Midlancen bij VerzuimTalent is voor mij de ideale combinatie van een duurzaam samenwerkingsverband en zorgeloos werken als zelfstandige!
Desirée Horning / Expert bij Verzuimtalent
Interview

"De perfecte middenweg tussen loondienst en freelancen"

Na jarenlang zowel in loondienst als zelfstandig te hebben gewerkt, vond Leonie Janssen bij VerzuimTalent de perfecte middenweg. Als midlancer krijgt ze het beste van twee werelden: de structuur die een vaste baan haar bood, maar ook de vrijheid die ze als zelfstandige zo prettig vond.

Lees het interview
verzuim

Ben je verzuimspecialist én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik ben op zoek naar jou!

Neem contact op met Desiree van Houten