icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Tevreden klanten van VerzuimTalent

verzuimtalent

Dé gesprekspartner op het gebied van verzuim

Met de juiste actuele kennis en vaardigheden krijgt u meer grip op verzuim in de breedste zin van het woord. Dit heeft een positief effect op de verzuimcijfers (aantal, frequentie en duur) wat de verzuimkosten aanzienlijk doet dalen en de inzetbaarheid van de werknemers vergroot.

Neem contact op

Een selectie uit onze klanten

Geen mooier visitekaartje dan tevreden klanten. De afgelopen jaren hebben we onze waarde onder andere toe mogen voegen bij onderstaande organisaties.

logo
De Goudse
Randstad
Cordaan
NS
Overheid
Bij Sodexo hebben we in het afgelopen jaar in goede samenwerking met Verzuimtalent een paar keer interim casemanagers ingezet. Zij zijn allen goed opgeleid, deskundig en flexibel. En evenzeer van belang: zijn in staat om vlot en goed aan te sluiten bij de organisatie!
Janneke Ploegmakers / Manager People Development Sodexo

Wat onze klanten zeggen...

verzuim

Grip krijgen op verzuim? Maak kennis met de experts van VerzuimTalent!

Neem contact op met Desiree van Houten