icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Ervaren verzuimspecialisten bij wie het resultaat voorop staat

verzuimscan

VerzuimTalent is een jong bedrijf, onderdeel van The Human Network, met professionals met tientallen jaren ervaring. Mede door de verschillende expertises binnen het team verzuimspecialisten hebben wij een passende oplossing voor elke werkgever waar verzuim een issue is of wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan verzuimreductie en/of begeleiding, implementatie van het “eigen regie”model, coaching van leidinggevenden etc.

verzuim
Desiree van Houten /
Business Manager

Oplossingen voor elke werkgever

Ook voor jouw organisatie hebben wij de oplossing in huis. De verzuimspecialisten hebben een bewezen trackrecord binnen dit vakgebied en zijn op interim basis beschikbaar voor jouw bedrijf. De opdrachtgevers van VerzuimTalent hebben door inzet van onze verzuimspecialisten bijvoorbeeld; grip gekregen op verzuim, kostenreductie en ten gevolge hiervan gemotiveerde/bevlogen werknemers in dienst. VerzuimTalent levert elke dag weer een waardevolle bijdrage aan continuïteit binnen organisaties en een positieve bijdrage aan duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland.

Benieuwd naar wat VerzuimTalent voor jouw organisatie kan betekenen? Graag gaat Desiree van Houten met jou in gesprek: 06-82340475

Diversiteit aan opdrachten

Onze verzuimspecialisten werken voor korte of langere periode bij onze opdrachtgevers vanuit van te voren gemaakte afspraken, doelstellingen en kaders. Hun opdrachten zijn van diverse aard en afhankelijk van de behoefte van de werkgever. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; verzuimreductie en/of begeleiding, WIA-dossiers, Ziektewet en duurzame inzetbaarheid.

De professionals van VerzuimTalent plakken geen pleisters. Zij gaan daadkrachtig en voortvarend te werk om het verzuim in organisaties terug te dringen. Niet met de harde hand, maar met respect voor mens en organisatie.
Esther Scheffener / Directie The Human Network

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 700 gespecialiseerde professionals. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
verzuim

Grip krijgen op verzuim? Maak kennis met de specialisten van VerzuimTalent!

Neem contact op met Desiree van Houten