icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Ervaren verzuimexperts bij wie het resultaat voorop staat

verzuimscan

VerzuimTalent is dé expert binnen het vakgebied; verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid. Onze verzuimexperts ondersteunen werkgevers bij deze thema’s door ze beheersbaar te maken en te houden. Zo ontstaat meer grip op verzuim en dat draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat.

verzuim
Desiree van Houten /
Business Manager

Onze experts zijn ervaren en vanzelfsprekend deskundig. Een eerlijke én betrokken werkwijze zorgt voor een effectieve aanpak. Door de juiste verbinding met werkgever en werknemer tot stand te brengen, ontstaat een passende oplossing. De ervaring van onze experts zorgt dat ook de oorzaak van verzuim wordt gesignaleerd om zo de werkgever te helpen en in actie te komen.

Verzuimexperts zijn in te zetten voor: verzuimbegeleiding van de werknemer, advies en coaching van leidinggevenden, verbeteren van verzuimprocessen en het begeleiden van veranderingen.

Onze verzuimexperts vinden samen een plek bij VerzuimTalent. Door kennis te delen en richting te geven aan ambities en persoonlijke ontwikkeling heeft VerzuimTalent de beste experts in huis. Zo garanderen wij voor elke opdracht de beste expert. Passend bij de organisatie en vraag.

De verzuimexperts van VerzuimTalent hebben zowel oog voor de inhoud als de mens er achter.
Desiree van Houten / VerzuimTalent

Visie - Verzuim beheersbaar maken

De continue veranderingen in de wereld zijn onvoorspelbaar en onzeker. Werk draagt bij aan een stabiele factor in de maatschappij. Werken geeft medewerkers: erkenning, waardering en bestaansrecht. Verzuim brengt deze stabiele factor soms in gevaar.

Het vraagt aandacht van alle betrokkenen om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen en hierdoor verzuim beheersbaar  Dat is in belang van werkgever en werknemer.

Missie - Duurzame inzetbaarheid bevorderen

In een continue veranderende wereld helpt VerzuimTalent opdrachtgevers duurzame inzetbaarheid van medewerkers te realiseren. Dat doen we door organisaties te adviseren en te coachen om preventief om te gaan met verzuim en hen zo in staat te stellen om samen verzuim beheersbaar te maken.

VerzuimTalent is een betrokken en innoverende organisatie die werkgevers op interim basis ondersteunt om samen verzuim beheersbaar te maken. Onze experts weten vanuit hun ervaring en deskundigheid de vinger op de zere plek te leggen en geven zij advies over preventie. Zowel gevraagd als ongevraagd. Met andere woorden; zij gaan het gesprek met je aan. Hierdoor krijg jij grip op verzuim! Dit draagt bij aan de continuïteit van de organisatie en leidt tot een positieve bijdrage op het bedrijfsresultaat. Zo helpen onze verzuimexperts werkgevers écht een stap vooruit.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
verzuim

Grip krijgen op verzuim? Maak kennis met de experts van VerzuimTalent!

Neem contact op met Desiree van Houten