icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Verzuimtalent

Ervaren verzuimexperts bij wie het resultaat voorop staat

verzuim

Ik ben trots op onze ervaren professionals van VerzuimTalent. Zij leggen de vinger op de juiste plek als het om het terugdringen van verzuim gaat. Ze plakken geen pleisters, maar gaan daadkrachtig en voortvarend te werk om het verzuim in organisaties terug te dringen. Niet met de harde hand, maar met respect voor mens en organisatie.

VerzuimTalent
Desiree van Houten /
Business Manager

Ambitie en werkplezier

Onze verzuimspecialisten kiezen voor VerzuimTalent omdat ze bij ons de mogelijkheid krijgen om bij diverse opdrachtgevers binnen te kijken, met een daarbij behorende beloning die hun vakmanschap verdient. Bij ons vinden ze de ruimte om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Dit vertaalt zich in werkplezier en kwaliteit waarvan u als opdrachtgever de vruchten van plukt.  

Uw belang staat voorop

Onze experts weten zich te verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever, zonder de werknemer uit het oog te verliezen. Geen jaknikkers, maar positief kritische meedenkers. Ondernemende professionals die overzien wat er moet gebeuren. We voorkomen dat verzuimbeleid verzandt in oeverloze processen.

Onze verzuimprofessionals zijn in allerlei rollen inzetbaar. Zowel richting management als het personeel. Dat geldt ook voor de contacten met alle partijen die bij verzuim betrokken zijn zoals de bedrijfsarts, arbo- of re-integratiedienst.

Detachering

Wij zijn gewend om voor korte of langere periode voor opdrachtgevers te werken op het gebied van verzuim, WIA, ziektewet, verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. Voor deeltaken of als manager van grote verzuimprogramma’s.  

De professionals van VerzuimTalent plakken geen pleisters. Zij gaan daadkrachtig en voortvarend te werk om het verzuim in organisaties terug te dringen. Niet met de harde hand, maar met respect voor mens en organisatie.
Esther Scheffener / Directeur VerzuimTalent

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
VerzuimTalent

Grip krijgen op verzuim? Maak kennis met de specialisten van VerzuimTalent!

Neem contact op met Desiree van Houten