icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

"Onze verzuimspecialisten zijn de spin in het web tijdens het verzuimproces"

verzuimspecialisten

De verzuimspecialisten van VerzuimTalent dragen zorg voor adequate begeleiding gedurende de periode van arbeidsongeschiktheid van de werknemer. Dit alles doen zij binnen het kader van de wet- en regelgeving conform de Wet Verbetering Poortwachter (WVP).

verzuim
Desiree van Houten /
Business Manager

Begeleiding op maat.

Zij begeleiden zowel de werknemer als de werkgever en onderhouden op frequente basis contacten met alle betrokken partijen, zoals de bedrijfsarts, UWV en andere professionals. 
De verzuimspecialist adviseert bij het inzetten van adequate niet-medische interventies die de re-integratie ondersteunen en die kunnen bijdragen aan het herstel, waarmee de duur van de arbeidsongeschiktheid kan worden beperkt.

Zij geven gevraagd en ongevraagd advies aan leidinggevenden, wijzen op de risico’s en ondersteunen bij de opbouw van een poortwachter-proof re-integratieverslag (RIV).
Indien gewenst kunnen de verzuimspecialisten van VerzuimTalent aansluiten bij een verzuimgesprek, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de rechten en plichten van betrokken partijen en wat de gevolgen zijn van het niet nakomen van de plichten.  
De verzuimspecialist van VerzuimTalent is ook bedreven in het geven van preventieve adviezen die kunnen worden ingezet ter voorkoming van verzuim. Voorkomen blijft tenslotte altijd beter dan genezen.

Ben je op zoek naar een ervaren verzuimspecialist? Neem contact op met Business Manager Desiree van Houten via office@verzuimtalent.nl of 06 - 82340475

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als verzuimspecialist bij VerzuimTalent?

Bekijk de vacature

Benieuwd wat onze verzuimspecialisten kunnen betekenen? Neem contact op!