icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Sylvie Romeijnders

Verzuimspecialist

Kun je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Sylvie Romeijnders, ik ben gespecialiseerd in verzuimmanagement. Sinds enkele jaren werk ik als verzuimspecialist. Daarnaast heb ik, om nog beter te kunnen adviseren, mijn opleiding tot specialist arbeidsrecht afgerond.

Waardoor heb je passie voor jouw vakgebied?
De veelzijdigheid en de dynamiek. Als expert kan ik het verschil maken voor werkgevers. Ik kan zorgen voor de samenwerking en verbinding die nodig is bij de begeleiding van de zieke medewerker. 

Waarom heb je gekozen voor VerzuimTalent?
De afwisseling in het werk spreekt mij erg aan, het werken voor verschillende organisaties. Elke opdracht is anders, elke opdrachtgever is anders en de duur van de opdracht is wisselend. Jouw expertise is elke keer welkom . 

Wat is jouw motto?
Samenwerken en daarbij de verbinding maken tussen werkgever en werknemer.

Hoe ziet jouw ideale opdracht eruit?
Begeleiden en adviseren van de werkgever en/of leidinggevenden in het verzuim en hen ondersteunen in het voeren van gesprekken.

Verzuimspecialist