icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Nicole van Oosten -Kuijpers

Verzuimexpert

Kun je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Nicole van Oosten en ik ben ruim 13 jaar werkzaam in dit interessante vakgebied. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij VerzuimTalent. Ik heb een hands-on mentaliteit en adviseer / ondersteun uw organisatie graag in diverse (complexe) vraagstukken. 

Waardoor heb je passie voor jouw vakgebied?
In korte tijd werkgevers verder op weg helpen, te adviseren en ondersteunen in diverse (complexe) vraagstukken geeft mij energie. 

Waarom heb je gekozen voor VerzuimTalent?
Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt binnen een grote complexe organisatie ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kennis en ervaring verder kan inzetten/ontwikkelen. De afwisseling in opdrachten vind ik erg prettig en houd mij scherp.

Wat is jouw motto?
Samenwerken en verbinden. Ik vind het belangrijk om organisaties en medewerkers van de juiste adviezen naar tevredenheid te voorzien, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. 

Hoe ziet jouw ideale opdracht eruit?
Mede door mijn brede ervaring, kennis en interesse ben ik de gesprekspartner om uw bedrijf te adviseren en ondersteunen in diverse (complexe) vraagstukken. 

Verzuimspecialist