icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Maaike Matveld

Verzuimspecialist

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Maaike. Ik ben 42 jaar en woon in Amersfoort met Jorgo en onze dochter Sophie van 15. Wij wonen in een verbouwde oude boerderij samen met 2 shetlanders, 13 kippen en 2 katten. Kortom, een gezellige beestenbende. Ik ben dan ook graag buiten op ons eigen terrein. Of ik ben in de bossen of op de hei te vinden tijdens een wandeling. Naast mijn expertise op het gebied van verzuim en inzetbaarheid, ben ik ook wandelcoach. Daarin begeleid ik mensen met vraagstukken of uitdagingen waar zij mee zitten. Dit doe ik tijdens het wandelen, schouder aan schouder.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?​​​​​​​
Ik ben een mensgerichte verzuimspecialist met een duidelijke boodschap. Mijn passie heeft te maken met mensen. Iedereen gaat op zijn eigen manier om met verzuim, of dit nou kort- of langdurend verzuim is. Enerzijds mooi om daar een bijdrage aan te kunnen leveren, maar ik kijk ook graag met bedrijven mee hoe zij omgaan met verzuim en inzetbaarheid binnen de organisatie. Los van dat het om mensen gaat, kost verzuim ook veel geld voor een organisatie. Hoe kun je een modus vinden in het goed begeleiden van mensen en daarnaast met de organisatie meedenken over hoe hier binnen je organisatie mee om te gaan.

Waarom heb je gekozen voor VerzuimTalent?​​​​​​​
Door mij aan te sluiten bij VerzuimTalent krijg ik ‘the best of both worlds’. Enerzijds vakgenoten met dezelfde passie om ideeën en ontwikkelingen mee te kunnen delen. Anderzijds de vrijheid om opdrachten te doen voor verschillende organisaties om mee te kunnen denken en zo ook mezelf te blijven ontwikkelen. Een mens is tenslotte nooit uitgeleerd.

Wat is jouw motto?​​​​​​​​​​​​​​
Blijf met elkaar in gesprek, ook als je het niet met elkaar eens bent. Op die manier blijf je in verbinding.

Waar kijk je het meeste naar uit? ​​​​​​​
Ik kijk ernaar uit om met verschillende bedrijven mee te mogen denken over deze onderwerpen. Zij kunnen van mij leren en ik van hen!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!