icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Irini Dimitriadou

Verzuimspecialist

Kun je jezelf voorstellen? 
"Ik ben iemand met een echte ‘hands on’ mentaliteit, kritisch op verzuim, maar zonder het menselijke en maatschappelijke belang daarbij uit het oog te verliezen. Ik begeleid en coach leidinggevenden bij (complexe) verzuim casussen en de wet en-regelgeving daaromheen. Ik denk graag mee in oplossingen en mogelijkheden, vanuit het gedragsmodel en in het kader van preventie."

Waardoor heb je passie voor jouw vakgebied? 
"Mijn passie ligt voornamelijk in het werken met mensen. Ik heb een achtergrond in de Psychologie en ik ben er gaandeweg achter gekomen dat veel van mijn kennis toepasbaar is op dit vakgebied. Ik krijg voldoening uit mensen weer in beweging krijgen, of ze tot inzichten te laten komen waar ze zichzelf nog niet bewust van waren. Mijn passie ligt in het delen van mijn kennis op het gebied van verzuim en bedrijven/organisaties laten inzien op welke manier wij daar samen invloed op kunnen uitoefenen."

Waarom heb je gekozen voor VerzuimTalent? 
"Allereerst omdat het een hele leuke club is en het echte VerzuimSpecialisten zijn, waaronder ik zelf. Daarnaast kan ik mijn werk goed combineren met mijn jonge gezin. Ik heb de vrijheid van een zelfstandig ondernemer, maar wel met een stukje sociale zekerheid. Daarnaast vind ik het leuk om bij meerdere bedrijven een kijkje in de keuken te mogen nemen en daar kennis op te doen."

Wat is jouw motto? 
"Mijn motto is: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Mijn loopbaan tot op heden heeft mij geleerd dat er meerdere alarmsignalen worden afgegeven voordat iemand in het verzuim belandt. Als deze signalen op tijd worden opgevangen en hier de juiste gesprekken over worden gevoerd voorkom je al een hoop ellende!"

Hoe ziet jouw ideale opdracht eruit? 
"Mijn ideale opdracht is ergens waar mijn kennis van toegevoegde waarde is. Als ik daar weer weg ga wil ik het gevoel hebben dat ik echt wat heb bijgedragen en de organisatie tot nieuwe inzichten heb doen komen." 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!