icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

Henriëtte van Tuil

verzuimspecialist

Kun je jezelf voorstellen?
Kerstkind, geboren en getogen in Arnhem, trotse moeder van twee uitwonende kinderen, Roos en Sjors. Sinds 2017 woonachtig in de prachtige Achterhoek met mijn man Eric en onze (stief)zoon Thijmen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan motorrijden, zwemmen, wandelen en luieren.

Mensen om mij heen typeren mij als enthousiast, doelgericht, doortastend en een tikkie eigenwijs. Ik maak makkelijk contact met mensen met uiteenlopende achtergronden. Ik begrijp liever dan dat ik oordeel.

Waardoor heb je passie voor jouw vakgebied?
“Wat maakt dat iemand met plezier en succes zijn werk doet?” Deze vraag heeft mij altijd geïntrigeerd. Vanuit deze vraag heb ik me verdiept in verschillende werkgebieden: coaching, leren & ontwikkelen en procesmanagement. Verzuim kwam bij toeval op mijn pad, ik ontdekte al snel dat ik hierin het verschil kan en wil maken. In 2020 heb ik bewust de overstap gemaakt naar verzuim. In het complexe speelveld van wetten en richtlijnen vervul ik de rol van adviseur, spin in het web, regisseur en coach. Tussen ‘doen wat moet’ en ‘laten wat niet mag’ ligt de ruimte om samen tot de best haalbare oplossing te komen.

Waarom heb je gekozen voor VerzuimTalent?
Ik heb bewust gekozen voor het concept van midlancen. Ik hou van afwisseling in type opdracht, organisatie en mensen. Iedere opdracht brengt nieuwe contacten, nieuwe inzichten en ervaringen. Midlancen biedt mij die afwisseling én de zekerheid van werk. Verzuimalent is voor mij écht the best of both worlds!

Wat is jouw motto?
Waar een doel is, is een weg!


Hoe ziet jouw ideale opdracht eruit?
Iedere opdracht is mooi, er valt altijd iets te brengen én te leren. Voor opdrachten waarin ik beweging kan brengen in iets wat niet meer loopt, stroop ik graag mijn mouwen op.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!