icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent
Nieuws 05/04/2023

VerzuimTalent viert 5-jarig jubileum in Lille

lille

Afgelopen weekend vertrok het team experts van VerzuimTalent naar het prachtige Noord-Franse Lille. De aanleiding was de viering van het 5-jarig bestaan van ons bedrijf.

In zes auto’s vertrokken we op vrijdagochtend, waarna we onderweg genoten van een heerlijk lunchpakketje van ons cateringbedrijf Piccalilly.

Eenmaal aangekomen in hartje Lille, trapten we het weekend af met een champagnemoment in ons hotel. Ook zetten we collega Leonie Janssen in het zonnetje, om stil te staan bij haar 5-jarig werkjubileum.

Vrijdagavond bezochten we naar het gamerestaurant La Luck, om te dineren en spelletjes te doen. De sfeer zat er goed in en een aantal collega’s toonden fanatisme tijdens de spellen.

Op zaterdag -na het ontbijt- stond er een food tour op het programma, waarin we genoten van diverse specialiteiten uit Lille. Al wandelend door de stad, onder begeleiding van een gids, bezochten we diverse winkeltjes en patisseries. Aan het einde van de middag was er vrije tijd, om ‘s avonds weer bijeen te komen voor een gezellig diner in een private room. Een klein groepje verkende na het eten nog het nachtleven van Lille. Het was tot in de late uurtjes gezellig!

Zondagochtend stond er een stadstour in gekleurde eendjes op het programma, om een nog beter beeld te krijgen van de stad. We sloten het weekend af in een crêperie en vertrokken vervolgens voldaan weer richting huis.

Benieuwd wat onze verzuimspecialisten kunnen betekenen? Neem contact op!