icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent
Event

Kennisproeverij "Beweging in je organisatie" Donderdag 1 september 2022

kennisproeverij

Op donderdag 1 september 2022 vanaf 16.00 uur organiseert VerzuimTalent een kennisproeverij voor (toekomstige) klanten. Kortom: professionals die vanuit hun rol te maken hebben met verzuimvraagstukken. Onze gastsprekers nemen jou mee in het thema "Beweging in je organisatie!"

Onze gastsprekers

Voor deze kennisproeverij hebben wij twee gastsprekers uitgenodigd.

Gert-Jan Aleman, HR Manager Arbo Centrum Gemeente Den Haag
Tal van factoren dwingen organisaties om zich continu aan te passen. Om dit succesvol voor elkaar te krijgen is het noodzakelijk om álle medewerkers in beweging te krijgen. Veel plannen en ideeën blijven uiteindelijk steken in de leemlagen binnen de organisatie.

Hoe krijg jij beweging in je organisatie? 
Naast zijn rol als leidinggevende adviseert Gert-Jan de Gemeente Den Haag op het gebied van verzuim, duurzame inzetbaarheid en preventie. Tijdens zijn break out-sessies bespreekt hij actuele zaken samen met jou. Hoe krijg je als leidinggevende jouw medewerkers in beweging? Op welke manier realiseer je met elkaar de gewenste beweging? Kan een verzuimprofessional bijdragen aan een bewegende organisatie? Uiteraard is er ruimte voor vragen.    

Germaine Soyer, Vitaloog®
Germaine heeft jarenlange ervaring als Vitaliteitsmanager in het bedrijfsleven en is geregistreerd Vitaloog. In 2021 startte zij haar bedrijf Time4Vitality en sloot zich aan bij Vitalogisch®. 

Zij weet organisaties uit te dagen te investeren in hun belangrijkste kapitaal (medewerkers), wat zal leiden tot hogere creativiteit, klantvriendelijkheid, productiviteit en daarmee een beter bedrijfsresultaat! Immers, vitale medewerkers zijn productiever, energieker, creatiever, communicatief vaardiger en verzuimen minder. Bijkomend voordeel is dat zij meer werkplezier beleven.

Onze plenaire sessie wordt vervolgd met interactieve break out-sessies, waar aandacht is voor de thema's en jouw vraag centraal staat. 

Er is voldoende ruimte om te netwerken en te genieten van onze culinaire proeverij van diverse gerechten en drankjes.

Programma

15.30 uur Inloop
16.00 uur Openingswoord en introductie van de gastsprekers
16.20 uur Break out-sessie 1 
17.15 uur Proeverij
18.00 uur  Break out-sessie 2 
18.45 uur Verzuimscan, plenaire afsluiting

Aanmelden en parkeren

Ben jij erbij? Donderdag 1 september 16.00 - 19.15 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. Meld je aan voor onze kennisproeverij.

Mocht je iemand weten die ook geïnteresseerd aanwezig te zijn bij deze aansprekende kennisproeverij meld deze dan óók aan via het aanmeldformulier. 

Adres
VerzuimTalent 
Orteliuslaan 855
3528 BE Utrecht

Heb je vragen? 
Neem contact op via office@verzuimtalent.nl of via 06 - 823 40 475

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deze kennisproeverij. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan vernemen wij dit graag minimaal 48 uur van tevoren. 

Meld je aan

Benieuwd wat onze verzuimspecialisten kunnen betekenen? Neem contact op!