icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

De voordelen van de midlance-constructie

Leonie

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

verzuim
Desiree van Houten /
Business Manager

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test

Samen: kennis delen is onze tweede natuur

Als midlancer ben je in dienst van een bedrijf waar je samenwerkt met collega´s en vakbroeders. Er is intern veel kennis en ervaring aanwezig. Opleidingen kopen we collectief in. We zorgen dat die opleidingen of trainingen haarfijn aansluiten op jouw vakgebied en interesses.

Alle voordelen van midlancen

VerzuimTalent / pdf - 129.51 KB

Vrijheid: vast in loondienst en toch vrij

Als midlancer ben je in vaste dienst en heb je niet met alle wetgeving omtrent freelancen te maken. Je mag zolang voor dezelfde opdrachtgever en aan dezelfde opdracht werken als je wilt. Je bent ook niet verplicht om aan meerdere opdrachten tegelijkertijd te werken. Als midlancer kun je je dus volledig richten op je werk en doen wat je het liefst doet: je bezighouden met je vak.

Vrijheid

Beloning: een unieke beloningsstructuur voor midlancers

Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. Ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken ontvang je toch een salaris en krijg je een eventueel overschot ook keurig uitbetaald.

Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de opdrachtgever factureren.

Midlancen is voor mij de perfecte middenweg tussen loondienst en freelancen.
Leonie Janssen / VerzuimTalent
Interview

"Hier is geen hiërarchie, ik word als gelijkwaardige gezien"

De carrière van Desirée Horning stond, nadat ze na lang dienstverband boventallig werd verklaard, een tijdje in het teken van een zoektocht. Ze bouwde een eigen netwerk op en werkte een aantal jaren succesvol als zelfstandige in verschillende branches, maar het vizier van Desirée bleef al die tijd toch openstaan voor nieuwe kansen. En die nieuwe kans, die kwam: "Sinds ik bij VerzuimTalent aan het werk ben gegaan, weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

Lees het interview
verzuim

Ben je verzuimspecialist én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik ben op zoek naar jou!

Neem contact op met Desiree van Houten