icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Verzuimtalent

VerzuimTalent: dé experts op het gebied van verzuim

expertise

Dé versterking van verzuim-aanpak

Maak kennis met VerzuimTalent. Onze experts hebben verstand van zaken. Zij zijn direct inzetbaar en hebben alle benodigde kennis in huis.

Door goed te luisteren, te observeren en te analyseren zijn onze experts in staat om verzuimvraagstukken te benoemen. Om vervolgens met de werkgever tot een oplossing te komen.

Voorkom dat verzuim onnodige kosten veroorzaakt

Verzuimbegeleiding speelt een belangrijke rol om hoge kosten te voorkomen en te voldoen aan de wettelijk eisen vanuit de Wet verbetering poortwachter. Daarnaast levert het een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

De dienstverlening van VerzuimTalent is inzetbaar in verschillende vormen.

Verzuimmanagement en begeleiding van werkgevers met het eigen regie model

Onze experts zorgen ervoor dat werkgevers voldoen aan wettelijke verplichtingen vanuit de WVP. Zij coachen leidinggevenden en managers hoe zelf invloed te hebben op hun verzuimpercentage.

Verzuimbegeleiding binnen arbodiensten (in- en extern)

Onze experts behandelen een caseload en geven gevraagd en ongevraagd adviezen aan betrokkenen binnen dit proces.

Verzuim voorkomen en beperken voor verzekeraars

Onze experts zetten zich in om de verzuimduur te beperken, de re-integratie te bevorderen en instroom in de WGA te voorkomen.

Advies/coaching

Onze experts zijn zeer bedreven in het begeleiden en coachen van organisaties bij stagnerende, oftewel hoofdpijn-, dossiers. Zij leren en coachen leidinggevenden hoe om te gaan met verzuim en verzuimende medewerkers.

Wie zijn de experts van VerzuimTalent?

VerzuimTalent is een ambitieuze organisatie waar enthousiaste experts werken die tot het uiterste gaan. Onze experts hebben een lange staat van dienst bij diverse organisaties op het gebied van Verzuim, Ziektewet, WIA en schadebeheer.

De Big 5 VerzuimScan van VerzuimTalent

Met onze Big 5 VerzuimScan geven we onder andere inzicht in de jaarlijkse kosten en oorzaken van verzuim, én nog veel belangrijker; wat jij als werkgever preventief kan doen om deze kosten laag te houden. 

Meer informatie
VerzuimTalent

Verzuimspecialisten

De experts van VerzuimTalent dragen zorg voor adequate begeleiding gedurende de periode van arbeidsongeschiktheid van de werknemer. Dit alles doen zij binnen het kader van de wet- en regelgeving conform de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) en de AVG.

LEES MEER OVER ONZE VERZUIMSPECIALISTEN
midlance
Er is veel onwetendheid op het gebied van verzuim én de bijkomende kosten. Op dit vlak ligt er bij mij -als verzuimspecialist- een belangrijke taak.
Leonie / VerzuimTalent
verzuim

Grip krijgen op verzuim? Maak kennis met de experts van VerzuimTalent!

Neem contact op met Desiree van Houten