icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Verzuimtalent

VerzuimTalent: dé gesprekspartner op het gebied van verzuim

Gesprekspartners

Dé versterking van verzuim-aanpak

Maak kennis met VerzuimTalent. Onze verzuimspecialisten hebben verstand van zaken. Zij zijn direct inzetbaar en hebben alle benodigde kennis in huis.
Door goed te luisteren, te observeren en te analyseren zijn onze professionals in staat om verzuimvraagstukken te benoemen. Om vervolgens met de werkgever tot een oplossing te komen.

Voorkom dat verzuim onnodige kosten veroorzaakt

Verzuimbegeleiding speelt een belangrijke rol om hoge kosten te voorkomen en te voldoen aan de wettelijk eisen vanuit de Wet verbetering poortwachter. Daarnaast levert het een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

De dienstverlening van VerzuimTalent is inzetbaar in verschillende vormen.

Verzuimmanagement en begeleiding van werkgevers met het eigen regie model

Onze professionals zorgen ervoor dat werkgevers voldoen aan wettelijke verplichtingen vanuit de WVP. Zij coachen leidinggevenden en managers hoe zelf invloed te hebben op hun verzuimpercentage.

Verzuimbegeleiding binnen arbodiensten (in- en extern)

Onze professionals behandelen een caseload en geven gevraagd en ongevraagd adviezen aan betrokkenen binnen dit proces.

Verzuim voorkomen en beperken voor verzekeraars

Onze professionals zetten zich in om de verzuimduur te beperken, de re-integratie te bevorderen en instroom in de WGA te voorkomen.

Advies/coaching

Onze professionals zijn zeer bedreven in het begeleiden en coachen van organisaties bij stagnerende, oftewel hoofdpijn-, dossiers. Zij leren en coachen leidinggevenden hoe om te gaan met verzuim en verzuimende medewerkers.

Verzuimspecialisten

De verzuimspecialisten van VerzuimTalent dragen zorg voor adequate begeleiding gedurende de periode van arbeidsongeschiktheid van de werknemer. Dit alles doen zij binnen het kader van de wet- en regelgeving conform de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) en de AVG.

LEES MEER OVER ONZE VERZUIMSPECIALISTEN
Leonie

Arbeidsdeskundigen

De Arbeidsdeskundigen van VerzuimTalent ondersteunen organisaties bij de uitvoering van de verplichtingen die behoren bij verzuimbegeleiding. Onze arbeidsdeskundigen adviseren zowel medewerker als werkgever over de mogelijkheden gedurende de arbeidsongeschiktheid.

Lees meer over onze arbeidsdeskundigen
Samen
Er is veel onwetendheid op het gebied van verzuim én de bijkomende kosten. Op dit vlak ligt er bij mij -als verzuimspecialist- een belangrijke taak.
Leonie / VerzuimTalent
verzuimtalent

Grip krijgen op verzuim? Maak kennis met de specialisten van VerzuimTalent!

Neem contact op met Desiree van Houten